Aplikacija je na voljo na večjih zaslonih.


Krvne skupine


KRVNE SKUPINE


Znanost o krvnih skupinah nam ponuja enkratno priložnost s katerimi lahko ne le izboljšujemo svojega življenja, temveč z njimi tudi zakodiramo izboljšave v naših genih in medsebojnih odnosih.

Japonci so se do potankosti poglobili v osebnostne lastnosti in naklonjenosti posamezne krvne skupine.

Dr. Adamo

Leta 1996 so ob izdaji knjige dr. Petera J. D'Adama " 4 načini prehrane za 4 krvne skupine" začeli z enostavnim razmišljanjem: " S krvno skupino si lahko pojasnimo številne paradokse v raziskavah o prehranjevanju in premagovanju bolezni. Zakaj lahko nekateri ljudje shujšajo s pomočjo določenih diet, medtem ko drugi ne morejo? zakaj nekateri ljudje tudi v poznem življenjskem obdobju ohranijo vitalnost, medtem ko drugi tako umsko kot tudi telesno oslabijo?"

Nad 10.000 pričevanj in medicinsko potrjenih rezultatov ter nove genetske raziskave danes dokazujejo, da se je predpisana prehrana za krvne skupine prelevila v izjemno močno splošno orodje za bolj zdravo življenje.

Način prehranjevanja po krvnih skupinah je obenem odprl tudi nove poti raziskovanja, ki so nas povedle precej dlje od samega prehranjevanja.

Pod posamezno krvno skupino ( levo) vas čaka celovita razporeditev lastnosti osebnosti, naklonjenosti, individualnih moči ter šibkosti, ki temeljijo na posamezni krvni skupini. Naša krvna skupina je tesno povezana z našim obnašanjem, načinom prebavljanja hrane, našo sposobnostjo odzivanja na stres, našim mentalnim stanjem in našo učinkovitost metabolizma in imunskega sistema.

Svojo krvno skupino lahko preverite pri zdravniku, v laboratoriju ali doma.


Copyright 2015, Potdozdravja.net
Kontakt · Zasebnost · Pogoji uporabe