O avtorju

Jure Jeraj

Imate vprašanje?
Pišite na jure@potdozdravja.net

Jure je bil profesionalni športnik (rokometni vratar) s 16 letno mednarodno prvoligaško kariero. Igral je v: Sloveniji (Trimo Trebnje, Pekarna Grosuplje, SVIŠ Ivančna gorica, Cimos Koper), Španiji (Teucro Pontevedra, ARS Palma del Rio), Srbiji (Crvena zvezda BG), Qatarju (Al Wakra), Turčiji (Hantaş Spor Kulübü, Mersin) in kariero zaključil v Novomeški KRKI.

Je certificirani trener (fitnes, Kettlebell in multifunkcionalno vadbo TRX) ter svetovalec za prehrano, zdrav življenjski slog, osebno rast in razvoj.

Je praktikant Arhatic Yoge - programa, interni aktivist in zagovornik zdravega načina življenja ter neinvazivnih metod zdravljenja, katerih znanja in izkušnje je nabiral v Sloveniji, Srbiji, Qatarju, Rusiji, Indiji, Nepalu, Italiji, Portugalskem in Filipinih. Je redno telesno aktiven, v izjemni psihofizični kondiciji, skrbi za zdravo prehrano, dnevno meditira ter svoje znanje in izkušnje nesebično deli z ljudmi iz svojega okolja.

Že dlje časa prakticira različne tehnike po priznanih certificiranih metodah zdravljenja (Metoda Zdenka Domančića, Quantum-touch, Pranic Healing, Crystal Healing, Pranic Psychic Self-Defence, Access Bars). Pri tem pa je uspešno razvil lastni sistem dela, ki kombinira najučinkovitejše tehnike zdravljenja z izjemnimi rezultati.

Je tudi Pranic Healing® ambasador in organizator tečajev pod okriljem Master Hector Ramosa - (enega od 8 Master Pranic Healerjev na svetu).

CERTIFIKATI, DIPLOME in POTRDILA


V medijih


Copyright 2015, Potdozdravja.net
Kontakt · Zasebnost · Pogoji uporabe