Tretja stopnja vaje za koncentracije

Tretja stopnja vaje za koncentracije

Tretja stopnja je zelo zabavna in zanjo boste vsekakor lahko našli čas - ker jo boste izvajali ob prižganem televizorju. Ko boste obvladali drugo stopnjo bo v tretji vse ostalo potekalo enako, le da boste zdaj v vajo vključili še »moteči faktor«, ki vam bo želel jemati pozornost.

Lahko se tudi nekoliko igrate. Za začetek preklopite na program v tujem jeziku, ki ga ne razumete. Ko se boste sposobni toliko osredotočiti na številke, da vas glas z ekrana ne bo motil, preklopite na tuj program v jeziku, ki ga razumete.

Pozneje poskusite še z domačimi programi. Lahko eksperimentirate tudi z jakostjo zvoka in ugotavljate, do katere stopnje je zunanji zvok nemoteč.

Tudi to stopnjo izvajajte tako dolgo, da se boste ob običajni jakosti zvoka lahko osredotočili na dihanje in na števila.

Za lažjo izvedbo si še enkrat oglejte spodnji posnetek, nato si ob gledanju televizije v mislih predstavljajte premikanje števil na ekranu. Bliskajoča se svetloba vam bo morda v začetku delala malo preglavic a jo boste po nekajkratnem izvajanju hitro osvojili.

vir: knjiga »Zdravje 1«, Nikola Grubiša


Želim izvedeti več!

Naročite se na brezplačne novice in izvedeli boste več o zdravju in osebni rasti.
Brezplačna knjiga

Naroči se na brezplačne novice in prejmi darilo - brezplačno e-knjigo.

Tečaj samouresničitve Master Key System

Hvala!
E-knjiga te čaka na vpisanem e-naslovu!

Prenesi knjigo!

Copyright 2015, Potdozdravja.net
Kontakt · Zasebnost · Pogoji uporabe